Degustare de pate, în magazinele PRO HD!

Hunedorenii care au trecut pragul magazinelor PRO HD au avut ocazia să deguste noi sortimente de pate din gama „Capricii și Delicii”, produse de Fabrica de conserve Prefera Foods din Alba. Este vorba de pate de pui, cu ficat de pui și rață sau pate de pui și curcan. Indiferent de sortimente, niciun pate nu conține E-uri, coloranți, conservanți sau potențiatori de gust. Sunt 100% naturale, la fel ca toate produsele existente în magazinele PRO HD. În plus, pate-urile conțin 45% ficat, iar prețurile sunt accesibile oricărui buzunar.

O conservă de pate de pui sau de pui și curcan poate fi achiziționat la prețul de 3 lei, iar pate-ul de pui și rață la prețul de 4 lei. De asemenea, Prefera Foods comercializează pate și la borcan: de rață, de pui, curcan și gâscă cu 45% ficat și fără E-uri sau conservanți. Gramajul unui borcan este 180 de grame, iar prețul diferă în funcție de sortiment: rață și gâscă– 6 lei, pui și curcan – 5 lei. Tot în magazinele PRO HD, Fabrica de conserve din Alba are expusă la vânzare zacuscă, de diferite feluri, fără conservanți sau aditivi alimentari: picantă, cu vinete, ciuperci, hribi sau ghebe. Prețul unui borcan de zacuscă de vinete, picantă sau cu ciuperci costă 6,5 lei, iar cea de hribi sau ghebe poate fi achiziționată la 13 lei.

Prefera Foods s-a născut din dorinţa de a găti mâncăruri pentru toate gusturile şi poftele, mâncăruri pregătite ca acasă, ce răspund provocărilor actuale ale unei societăţi în continuă schimbare, agitaţiei, dar şi modului de gândire şi consum a lumii contemporane. Prin fonduri şi forţe proprii, dar şi cu ajutorul fondurilor Sapard, Prefera Foods a prins contur în anul 2009. Produsele oferite clienţilor sunt preparate în condiţii sigure, cu ingrediente de cea mai înaltă calitate.

Lasă un răspuns