Calitatea „PRO Hunedoara”, acum mai la îndemâna devenilor din Micro 15 (GALERIE FOTO)

Vineri, în Micro 15, a fost deschis un nou magazin „PRO Hunedoara”. Este cel de-al 8-lea din Deva şi cel de-al 15-lea din judeţ. Devenii din zonă şi nu numai pot avea parte de produse proaspete, de cea mai bună calitate şi la cele mai mici preţuri, în magazinul care funcţionează pe strada Bejan, la parterul blocului nr. 67.

Magazinul produselor alimentare fabricate în judeţul Hunedoara a fost solicitat de cumpărători încă din primele minute ale programului său de funcţionare. Primii cumpărători s-au bucurat, printre altele, de ouă proaspete Avis, pui şi produse din carne de pui de la acelaşi furnizor,  pâine „Titan” de Simeria sau pâine fabricată în Turdaş, ceaiuri şi siropuri de la Fares Orăştie, ulei de Haţeg, făină şi alte produse Boromir, apă minerală de la Boholt sau conserve produse în Hunedoara. Mulţumită spaţiului ceva mai generos avut la dispoziţie, magazinul „Pro Hunedoara” din Micro 15 deţine şi o vitrină cu mezeuluri „Expans” produse în Petrila.

„Dorim să le oferim şi devenilor din această parte a oraşului ocazia de a ajunge mai uşor la produsele proaspete, de cea mai bună calitate şi la cele mai mici preţuri existente în reţeaua magazinelor «Pro Hunedoara». În curând vom avea în magazinul din Micro 15 şi miere şi produse apicole provenite din zona Rapolt. Pe lângă atuurile oferite de calitate, preţ şi prospeţime, clienţii trebuie să ţină cont de faptul că magazinele «Pro Hunedoara» comercializează doar produse din judeţ. Întreaga reţea a magazinelor a fost, de fapt, creată în baza convingerii că judeţul Hunedoara îşi poate reveni economic şi prin propriile forţe. Cine îşi face cumpărăturile într-un magazin «PRO Hunedoara» se alege cu produse de cea mai bună calitate, cu economii semnificative în portofel, dar şi cu mulţumirea că astfel contribuie la dezvoltarea economică a acestui judeţ”, spune Mariana Păcurar, reprezentant al reţelei „PRO Hunedoara”.

Programul de funcţionare al magazinului din Micro 15 este de la 08.00 la 20.00 de luni până vineri, de la 08.00 la 14.00 sâmbăta şi de la 08.00 la 12.00 duminica.

 

Lasă un răspuns