POLITICA DE RETUR

DREPTUL DE RETRAGERE

 

Potrivit OUG 34/2014, dacă sunteți consumator (persoana fizică) aveți dreptul de vă retrage din contract, fără vreun motiv anume în termen de 14 zile din ziua în care dumneavoastră sau o terță parte mandatată de dumneavoastră, alta decât transportatorul, a intrat în posesia fizică a produselor. Persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retragere.

Pentru exercitarea dreptului de retragere, puteți utiliza formularul din Anexă pe care îl puteți transmite la adresa de e-mail comenzi@prohd.ro  sau ne puteți transmite opțiunea dumneavoastră telefonic sau prin poștă la adresa situată în Mintia, str. Lucian Blaga, nr. 2, judet Hunedoara. Folosirea formularului nu este obligatorie.

Veți returna produsele și veți primi banii înapoi, însă costurile cu transportul vor fi suportate de dumneavoastră. Banii vor fi returnați în maxim 14 de la data la care suntem informați cu privire la decizia de retragere.  Ne puteți furniza un cont bancar pentru a efectua rambursarea sau putem agrea, de comun acord, o altă metodă de rambursare.

Dacă produsele se vor returna integral, costul transportului inițial va fi rambursat. Dacă se va proceda la o returnare parțială, costul transportului inițial nu va fi returnat. În cazul unei returnări, rămâneți responsabili pentru orice degradare sau diminuare a valorii produselor.

Dreptul de retragere nu se aplică în  cazu bunurilor  perisabile.

Dreptul de retragere  se aplică în  cazu bunurilor  care au un termen mare de valabilitatemar.

 

ANEXĂ

Model formular de retragere

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriți să vă retrageți din contract.

Către:              AVIS COM SRL

Sediul:             Mintia, str. Lucian Blaga, nr. 2, judet Hunedoara

E-mail  :           comenzi@prohd.ro

Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea următoarelor bunuri:            ________________

Comandate la/primite la (*)    _______________

Numele consumatorului          _________________

Adresa consumatorului           _________________

Semnătura consumatorului (doar în cazul în care acest formular este notificat în scris) __________

Data _______________

 

(*) A se elimina după caz