Un nou magazin PRO HD, în Hunedoara, b-dul Corvin, nr. 5

Peste 300 de hunedoreni au trecut ieri pe la noul magazin PRO HD deschis pe b-dul Corvin la parterul blocului de la numărul 5. Cei care cunoşteau brand-ul ne-au mărturisit că se bucură că au un astfel de magazin mai aproape de casele lor. Cei care nu-l cunoşteau nu s-au ascuns şi au recunoscut că aşteptările le-au fost cu mult depăşite.

La deschidere, clienţii sunt invitaţi să deguste produse din carne de pui afumate (pulpe şi pastramă). Se vor convinge că n-au mai avut demult parte de ceva atât de bun.Magazinul PRO HD cu numărul 3 a avut parte de o inaugurare fără fast, dar cu mult gust bun (la propriu). Asta pentru că momentul a fost dublat de o degustare a ultimelor bunătăţi-vedetă din reţeaua PRO HD, pastramă de pui afumată şi pulpe de pui afumate (din carne neinjectată furnizată de grupul AVIS, produse special pentru reţeaua amintită de o carmangerie din Ilia, sub brandul „La Grasu’”, cu metode de afumare şi prelucrare sută la sută naturală, după o metodă tradiţională).

„Ne dorim să fim cât mai aproape de nevoile clienţilor noştri, oferindu-le produse locale de cea mai bună calitate la preţuri accesibile. PRO HD este o iniţiativă care implică doar producători locali, din judeţul Hunedoara şi câteva din Alba, pentru că astfel dorim să contribuim şi la stimularea economiei zonei. Cel de-al treilea magazin din Hunedoara este, de fapt, cel de-al 20-lea din întreaga noastră reţea, ceea ce, credem noi, e de bun augur. La fel ca în celelalte magazine ale noastre, clientul va găsi aici produse proaspete, de o calitate indubitabilă”.

Pe lângă produsele Avis (ouă proaspete şi carne de pui), noul magazin PRO HD din Hunedoara va deţine întreaga ofertă gustoasă a reţelei: ceaiuri şi siropuri Fares, mezeluri „La Grasu’” şi „Expans” (din Petroşani), lactate Zarand (de la Rişculiţa), pâine pe vatră de la Cristur (în mai multe sortimente, pâine produsă după reţeta din străbuni, cu maia), pâine Viopan (produsă chiar în municipiul Hunedoara), apă minerală „Aqua Sara” de la Boholt, ulei presat la rece din Haţeg şi Geoagiu, laşcă (în mai multe sortimente, dar toate produse după metode tradiţionale), conserve sub brandurile „Delicii şi capricii”, respectiv „Rodna”, zacuscă de mai multe feluri, precum şi produse Boromir.

Cel mai mare succes, cel puţin în prima zi, le-au avut pastrama afumată şi pulpele de pui afumate, urmate de mezelurile tradiţionale produse în judeţul Hunedoara. Asta şi datorită degustării organizată cu ocazia deschiderii.

O idee bine primită

“Am gustat pastrama de pui afumat şi, automat, mi-am adus aminte de bunicul meu şi de felul în care afuma el carnea. E la fel ca-n copilăria şi tinereţea mea. Sunt bune, foarte bune produsele de aici. Repet, parc-au fost făcute de bunicii mei. Prefer să vin într-un magazine mic şi să cumpăr, în detrimentul lanţurilor de hypermarket-uri, pentru că de aici sunt sigur că iau un produs gustos şi sănătos la un preţ corect. Într-un magazin mic şi servirea e mai bună dar poţi să te şi convingi că un producător îşi menţine reţeta de calitate ”, ne-a mărturisit Costas Stafanakudis (58 de ani).
“Mie mi se pare o idee excelentă să pot cumpăra un produs alimentar bun, făcut aproape de casă, de producători hunedoreni. Aşa ştiu sigur că e bun şi proaspăt. Şi-n plus, concurenţa nou apărută pentru ceilalţi e benefică”, a adăugat Mariana Conţea (72 de ani).
“Noi suntem clienţi mai vechi ai AVIS şi PRO HD. Cumpăram de la magazinul de la «Dunărea» şi de la cel de pe bulevard. Acum avem un asemenea magazin şi mai aproape de casă. E bine să ai de unde-ţi lua, dis-de-dimineaţă, ouă, carne de pui, o bucată de şuncă şi un ceai de Fares. Ce mă bucură şi mai mult este că toţi producătorii care au marfă în magazinul acesta nu sunt tentaţi să-şi strice reţetele doar din dorinţa de a câştiga mai mulţi bani. Ah, şi era să uit: pastrama de pui afumată e senzaţională”, a declarat Ioan Ev (69 de ani).

Lasă un răspuns